Serunion Educa ofereix a petits i a adolescents tots els nutrients necessaris per al seu creixement, desenvolupament i benestar correcte a través de menús elaborats per dietistes i nutricionistes qualificats, complint amb les recomanacions de l'Estratègia NAOS, promoguda per l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició. La qualitat, el gust i el respecte pel medi ambient són els nostres requisits indispensables per fer que el menjar dels escolars sigui un moment de benestar i de convivència.

També tenim serveis de restauració adreçats als estudiants d'Educació Secundària, Batxillerat i de les universitats: els oferim una oferta gastronòmica adaptada al seu perfil de consum, als seus requeriments nutricionals i a les tendències de restauració actuals. Dinamitzem l'espai de la cafeteria o menjador amb missatges i activitats que cerquen promoure el consum de productes de temporada i un estil de vida saludable. També millorem l'entorn amb una decoració amena i informal, i mobiliari còmode i visualment atractiu, perquè els joves s'identifiquin amb l'espai i estiguin a gust mentre mengen.

Projecte educatiu

serunion-educa-proyecto-educativo-niños-decoracion

A Serunion, l'alimentació i l'educació van de bracet. El nostre compromís ferm amb l'educació fa que la nostra tasca vagi més enllà d'oferir el millor servei de restauració i també ens impliquem en la formació dels escolars.

Un equip de més de 7.000 monitors s'esforcen per convertir el menjador i el pati en espais educatius basats en tres pilars principals:

 • Educació per a la salut. Crear hàbits saludables, educar en una alimentació equilibrada i promoure la vida activa.
 • Educació per a la sostenibilitat. Tenir cura del medi ambient, promoure el reciclatge i aprofitar els recursos.
 • Educació per a la convivència. Fomentar la cooperació, promoure la responsabilitat social i potenciar la igualtat i el respecte.

El nostre projecte educatiu anual té en compte diferents activitats i tallers a través dels quals els més petits puguin conèixer els productes i la seva estacionalitat, la importància de l'activitat física i la higiene o algunes de les tradicions gastronòmiques del seu territori. Així mateix, es fomenta el reciclatge i la sostenibilitat per ensenyar als més petits la importància de minimitzar l'impacte de les nostres activitats en l'entorn.

Seguint una línia pedagògica comuna, el nostre projecte educatiu s'adapta a més de 2.000 centres i arriba a més de 250.000 nens i nenes. Pedagogs, monitors, coordinadors i altres professionals formats i preparats per desenvolupar les seves competències garanteixen l'aplicació correcta del nostre projecte.

La nostra gastronomia

serunion-educa-gastronomia-niña-comiendo-judias

A les nostres cuines preparem les receptes de sempre, tradicionals, mediterrànies i amb gustos típics de cada regió, plats que els petits coneixen i que els agrada menjar. Per elaborar-los, confiem en proveïdors locals i regionals que ens subministren primeres matèries de primera qualitat.

Tots els nostres menús garanteixen un valor nutricional òptim i estan elaborats amb els millors productes, procedents de primeres marques que asseguren la millor qualitat.

El nostre equip de nutricionistes dissenya menús equilibrats i variats que garanteixen l'alimentació correcta dels escolars. Des dels nostres menjadors, també promovem un consum freqüent de verdures, fruites i peix perquè, des de ben petits, s'acostumin a menjar de tot i incloguin aquests productes en la seva dieta habitual. Tot això es materialitza en un ampli receptari amb menús de tardor/hivern i primavera/estiu que es trasllada al dia a dia del menjador del col·legi.

A més a més, posem a disposició del col·legi un Departament de Nutrició amb el qual les famílies poden contactar a través del telèfon 902 360 030 o enviant un correu a nutricion360@serunion.elior.com  per resoldre qualsevol dubte nutricional de manera directa.

Els nostres conceptes Educa

serunion-educa-conceptos-hombre-sirviendo-comida
 • Serunion Natur. Servei d'alimentació per a escoles infantils
 • Basic
 • Col·legis
 • U by Serunion
 • Menjador L’Atelier
 • Cafeteria Bites

Les nostres col·laboracions

serunion-educa-proyecto-educativo-colaboraciones-politica-rsc

Compromesos amb la societat i el medi ambient, ens esforcem per anar més enllà a l'hora d'oferir un servei de restauració. La participació en projectes solidaris i amb ONG són alguns dels eixos de la nostra política de responsabilitat social corporativa.

Per això col·laborem activament amb diverses organitzacions i associacions que avalen el nostre bon fer:

Solucions digitals

serunion-educa-soluciones-digitales-app

App ColeChef

La nostra nova app ColeChef suposa un canal de comunicació 24 h nou i ampli, amb accés des de qualsevol lloc a través de dispositius mòbils. L'app es posa a disposició de les famílies per facilitar tota la informació diària i personalitzada dels seus fills al menjador:

 • Els menús que s'hi serveixen diàriament i el menú mensual, amb la informació nutricional presentada de manera clara i detallada.
 • Els menús adaptats a les diverses al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, en el cas de nens i nenes que necessitin alguna dieta especial.
 • La possibilitat de sol·licitar «dieta tova» quan els nens i les nenes no es trobin gaire bé.
 • Recomanacions per als sopars depenent del que han menjat els alumnes, amb suggeriments de receptes equilibrades elaborades pel nostre Departament de Nutrició.
 • Recomanacions d'esmorzars i berenars saludables.
 • Les activitats realitzades pel nostre equip de monitoratge al menjador i al pati.
 • Els Informes Trimestrals, en el cas dels escolars de Primària; la Llibreta Viatgera en el cas dels escolars d'Educació Infantil.

La nostra app està disponible a Android i iOS. Per trobar-la, cerqueu "ColeChef" a Google Play o Apple Store. Més informació a: https://colechef.com/

 

WEB Serunion Educa

A més a més, oferim a les famílies i als col·legis més informació relacionada amb la salut i la nutrició de la població escolar. Us mostrem receptes fàcils i ràpides per a uns sopars sans i gustosos i material didàctic que ajudi a promoure hàbits d'alimentació saludables i activitats per gaudir en família.

Serunion Educa