El Grup Elior

Fundada el 1991, Elior ha crescut fins a esdevenir un operador d'escala mundial en els sectors de la restauració i dels serveis. L'any fiscal 2017-2018, a través de 25.600 restaurants i punts de venda a 15 països, va generar uns ingressos de 6.694 milions d'euros.

Visiteu la pàgina web d’Elior Group i descobriu aquí el seu Activity Plan.

datos elior cat

Impulsats per un compromís ferm amb l'excel·lència, els nostres 132.000 professionals ofereixen solucions innovadores i personalitzades de serveis d'àpats i serveis a 6 milions de clients en els sectors empresarial, industrial, educatiu, hospitalari i residencial, i de l'oci.

Elior és membre del Pacte Mundial de Nacions Unides des del 2004 i la nostra filosofia corporativa (que se centra en la qualitat i les relacions responsables amb els altres) es reflecteix en el nostre lema: Un món d'atencions.

Un grup en expansió constant

Amb el pas dels anys, el Grup Elior s'ha distingit per la més alta atenció a la salut de les persones i a la seva seguretat. L'objectiu és transmetre la cultura del benestar, que combina l'eficàcia d'una gran organització multinacional amb un profund coneixement de les realitats locals.

Time Savored

L'excel·lència professional dels nostres equips, el seu compromís ferm amb la qualitat i la innovació, i també el millor servei en el seu sector, es plasmen en el lema corporatiu del Grup Elior: Time savored.

La importància de la innovació

El Grup Elior té el compromís diari de fer que cada pausa per menjar sigui un moment de gust i de benestar. El nostre objectiu és assegurar que tothom pugui reprendre el control del seu propi temps i gaudir al màxim de l'experiència.

Entenem que els nostres clients tenen expectatives cada cop més grans quant a accessibilitat, responsabilitat i interacció. Al mateix temps, sabem que per millorar i innovar, el servei ha d'anar més enllà del menjar.

Per tot això, la nostra política d'innovació cerca constantment nous conceptes i serveis per millorar l'experiència de l'usuari i esdevenir el proveïdor de serveis de restauració més innovador i modern del mercat.

Solucions per a cada necessitat

serunion-cocinero-mujeres-plato

Descobriu entre les nostres solucions de restauració la que més s'adapti a la vostra situació. Per garantir que l'àpat sigui sempre un moment de plaer compartit, oferim una resposta personalitzada a les necessitats de cada comensal.