Una alimentació correcta és essencial en qualsevol procés de recuperació

Una selecció curosa de tots i cadascun dels ingredients ens permet aconseguir menús atractius i apetibles preparats amb una gran varietat de productes especialment escollits per les seves qualitats alimentàries.

Prestem la màxima atenció a les necessitats nutricionals dels pacients, sense oblidar-nos d'assegurar-los que els àpats siguin gustosos i de qualitat, elements essencials per poder gaudir d'una experiència culinària satisfactòria tant per al cos com per al paladar.

Solucions gastronòmiques adaptades a cada necessitat

serunion-mayores-menus-mayores-dietas-textura-modificada-facile-manger-verde

Cadascun dels nostres comensals és únic. Per això, les nostres solucions tenen la capacitat d'adaptar-se a totes les necessitats i circumstàncies dels pacients amb un objectiu únic: millorar la seva experiència i convertir l'hora dels àpats en un moment de benestar i de salut.


Les nostres dietes i els nostres menús són minuciosament planificats pels nostres equips de cuiners, dietistes i nutricionistes per ajustar-se a les necessitats físiques i nutricionals d'un col·lectiu molt divers, que molts cops pot triar entre diverses opcions de menú.


Per fer que la seva estada a l'hospital sigui com més agradable millor, oferim solucions innovadores com ara el Facile à Manger, una manera especial de cuinar els aliments, pensada per a aquelles persones que presenten dificultats de masticació i deglució, però que no volen renunciar al gust i al plaer de menjar.

Nutriplan, innovació tecnològica al servei dels pacients

serunion-salud-app-nutriplan-tecnologia-pacientes

Serunion ofereix solucions tecnològiques per a la gestió del servei d'alimentació a pacients amb l'objectiu de garantir un servei més eficient i transparent.


A través de la nostra app Nutriplan, l'usuari té a la seva disposició tota la informació sobre el servei ofert a pacients, acompanyants (servei d'habitacions) i complements.

Aquesta aplicació, desenvolupada a partir de l'entorn SAP, es pot integrar en el sistema informàtic de l'hospital o gestionar-se independentment.