serunion-chefs-cocina

Solucions adaptades a les vostres necessitats

Amb els nostres serveis, som presents en totes les etapes de la vida de les persones. Des de la primera infància fins a la tercera edat, Serunion us acompanya i us ofereix el millor servei de restauració. Prestem solucions a escoles, a hospitals, a residències i a empreses de qualsevol tipus. A més a més, oferim una proposta gastronòmica d'autor a través del nostre servei d'àpats Singularis en espais emblemàtics de diverses ciutats espanyoles i en esdeveniments privats.

Una oferta gastronòmica a la vostra mida

Comprendre les necessitats i les preferències dels nostres clients és essencial per oferir un servei d'acord amb les seves necessitats i exigències. Per fer-ho, comptem amb l'experiència dels nostres nutricionistes i dietistes, que elaboren els menús més adequats per a cada centre i perfil d'usuari.

Restauració per a escoles

Els nostres petits són comensals exigents. Per això, a més d'oferir-los un menú atractiu i saludable, convertim el menjador en un lloc on divertir-se i continuar aprenent. Volem que els nens i les nenes aprenguin a créixer sans i forts a través d'una alimentació correcta i un estil de vida saludable. Com que en som conscients, des de Serunion Educa ens impliquem en el procés d'elaboració dels menús i en el disseny i el desenvolupament del projecte educatiu des del primer moment.

Les nostres solucions en educació

serunion-servicios-educa-restauracion-escuelas-niños-riendo

Restauració per al món empresarial

Cada empresa és diferent. Per això, dissenyem l'oferta més adequada depenent de la mida, la cultura, els horaris o l'àrea geogràfica en què es trobi l'empresa. Els nostres conceptes gastronòmics s'adapten ràpidament a les tendències específiques de la companyia, cercant sempre la màxima satisfacció per als comensals i oferint les últimes tendències disponibles en el mercat de la restauració. Tot plegat perquè menjar fora de casa sigui una experiència d'allò més agradable.

Les nostres solucions per a empresa

serunion-restaurantes-meetropolitan-coffe-bar

Restauració per a hospitals

Creiem que l’hora dels àpats ha de ser un moment per gaudir i evadir-se.

Per als pacients, creem ofertes saludables i apetitoses, conscients que una alimentació correcta constitueix una part fonamental en qualsevol procés de recuperació i de millora. Tot el nostre equip, format per cuiners, dietistes, metges i especialistes, treballa amb l'objectiu d'elaborar el menú perfecte que encaixi amb les necessitats de cada pacient.

Per al personal del centre i els usuaris en general, creem espais únics i moderns on poden evadir-se de l'entorn hospitalari en un ambient càlid i recollit que contribueix a relaxar-se, bé sigui degustant un menú saludable, descansant mentre es prenen un bon cafè o llegint un dels llibres que hi ha a les prestatgeries. Innovació, salut, disseny i gust s'uneixen a les nostres sorprenents cafeteries Daily Break.

Les nostres solucions en salut

serunion-salud-cafeteria-daily-break-medicos

Restauració per a residències de la tercera edat

Una bona alimentació en la tercera edat no tan sols és essencial per al bon funcionament de l'organisme, sinó que per a la nostra gent gran suposa un dels moments més importants i esperats del dia.

A Serunion ho sabem ben bé. Per això, dissenyem menús nutricionalment equilibrats i adaptats a les necessitats concretes de cada persona, tenint en compte factors com ara la pèrdua de funcionalitats bàsiques o de mobilitat. Una atenció centrada en aquests factors és clau per evitar o endarrerir la seva autonomia i independència diària.

Les nostres solucions per a la gent gran

serunion-servicios-mayores-manos

Serunion Vending

Serunion Vending té més de 3.000 màquines expenedores repartides per tot el país per oferir a tots els nostres usuaris un servei les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. La nostra oferta inclou aliments i begudes de qualsevol tipus: snacks, refrescos, aigua, o begudes calentes (cafès, tes, xocolates, etc.).

A més a més, les nostres màquines de venda automàtica disposen de la tecnologia més innovadora d'acord amb les noves tendències del mercat i les exigències dels nostres consumidors, perquè a Serunion Vending ens esforcem cada dia per complir amb les seves expectatives i per oferir-los no tan sols la millor gamma de productes sinó també la millor manera de servir-los-els.

Les nostres solucions en venda automàtica

serunion-servicios-vending-dedo

Esdeveniments únics, espais singulars

Singularis és símbol d'alta gastronomia. La nostra experiència i trajectòria professional ens permet oferir als nostres clients una experiència gastronòmica incomparable als espais més emblemàtics i exclusius a escala nacional i internacional. Gestionem esdeveniments a mida i vestim els escenaris més excepcionals en què el paladar i la passió pel detall es retroben.

El nostre equip el formen professionals altament qualificats que s'encarregaran de dissenyar i de produir una experiència culinària única, en què impera la fusió de les  matèries primeres més extraordinàries amb la màxima cura en l'execució del producte, sempre amanit amb una exclusiva posada en escena.

Les nostres solucions Singularis

serunion-servicios-singularis-eventos-unicos-espacios-singulares

Restauració a bord

Pujar a bord d'un tren és una manera més d'arribar a la nostra destinació, un mitjà que ens acosta a un fi. Amb el temps, els trens han guanyat en comoditat i rapidesa, creant espais on el passatger pot relaxar-se, treballar i gaudir del viatge. A Serunion anem un pas més enllà i també oferim la possibilitat de gaudir de l'experiència de menjar en un bon restaurant, modern, fresc i sorprenent.

La nostra oferta gastronòmica a bord, exclusiva i d'alta qualitat, converteix els passatgers en comensals. Perquè gaudir viatjant d'una experiència culinària plena és possible.

Les nostres solucions a bord

serunion-servicios-restauracion-bordo-menu

Gestión y Compras

Qualsevol restaurador té com a màxima prioritat vetllar pels seus comensals i oferir-los el millor servei possible. Per això els professionals de la restauració posen tot el seu esforç a millorar i augmentar la competitivitat del producte. Per aconseguir-ho, és essencial tenir una gestió de compres i proveïdors eficient, fet que per a moltes empreses representa una inversió de temps i de diners enorme.

A Serunion ens oferim a gestionar les vostres compres amb l'objectiu d'optimitzar els costos associats al servei de restauració, unificant-los per aconseguir un procés molt més eficient.


Descobriu els avantatges de convertir-nos en el vostre proveïdor únic.

Les nostres solucions de gestió i compres

serunion-servicios-gestion-compras-manos-tablet