Creem esdeveniments únics

Deixeu-nos fer-ho possible. La nostra experiència als espais més emblemàtics d'Europa ens avala: el Musée d’Orsay o Le Ciel a París, la Torre de Londres, el Castell d'Edimburg o el Palau de la Música Catalana a Barcelona són alguns dels espais en què prestem els nostres serveis cada dia.
Singularis serà el company de viatge perfecte per al seu esdeveniment: viatgem més enllà del gust.

Passió pels detalls

serunion-singularis-pasion-detalles-tapas-restaurante

Som especialistes en servei d'àpats d'autor i en la gestió gastronòmica de restaurants, cafeteries i espais gastronòmics singulars.

Tradició i innovació es combinen per sorprendre i satisfer els paladars més exigents. Basant-nos en la cuina mediterrània, el nostre esperit creatiu i modern ens permet estar a l'avantguarda de les tendències gastronòmiques del moment. Una selecció curosa dels millors productes frescos i de temporada, una elaboració cuidada i atenta en cada detall del procés i una presentació elegant i sofisticada ens permet parlar d'excel·lència gastronòmica.

Prestem la màxima atenció al detall. Considerem que la cuina és un art i la tractem com a tal, tenint en compte la forma creativa de preparar cada plat i la cultura i els rituals socials establerts al voltant del menjar.

serunion-singularis-plato-tapas-papel-diario-tnc-boda

Els nostres serveis

Singularis pot gestionar qualsevol esdeveniment gastronòmic, tant als espais on operem en exclusiva com en altres espais externs que vulgui el client a través de Singularis&You.