Tenim una gran oferta les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any

Les tendències de consum de la societat canvien també a l'hora de triar productes a les màquines de venda automàtica. Cada cop més, les preferències dels usuaris giren al voltant dels productes saludables. Conèixer les preferències i sumar-hi les tecnologies més innovadores ens permet aportar les solucions més adequades per a cada client, adaptant-nos també als seus espais i a les seves necessitats. Incrementem la percepció del valor del servei de venda automàtica perquè ens agrada cuidar l'experiència del consumidor. Consulteu el catàleg aquí.

Innovació

serunion-vending-maquina-hombre-pulsando-innovacion

En el sector de la venda automàtica, la tecnologia marca la diferència.

  • Projectes personalitzats

Desenvolupem projectes personalitzats i adaptats a les necessitats de cada client, ens habilitem als canvis del mercat i estudiem la conveniència de cada ubicació de les màquines i la selecció de productes que hi oferim. Apostem per la innovació tecnològica i, per això, proposem diverses solucions de pagament en resposta a la multitud d'opcions que hi ha en el mercat i a les noves tendències de consum, amb la qual cosa aportem més avantatges i donem un bon servei en qualsevol moment i a qualsevol lloc.

  • Tendències ecològiques

A Serunion compartim les tendències ecològiques de creixement sostenible i de reutilització de residus. Per això oferim la possibilitat d'instal·lar punts de reverse vending, l'opció de venda automàtica més ecològica. Aquestes màquines permeten el reciclatge dels envasos del producte consumit (llaunes, brics i paper) i asseguren una gestió correcta dels residus.

Producte

serunion-vending-producto-cafe

Definim una gamma de productes d'acord amb les necessitats de cada client, configurant el catàleg de productes més adequat per a cada cas.

  • Apostem per les primeres marques

Comptem amb la col·laboració de les marques líders del mercat. Som l'aparador perfecte per mostrar la seva qualitat i la seva capacitat d'adaptació als diferents ritmes de vida del consumidor.

  • A l'avantguarda de les tendències del mercat

Oferim productes innovadors, amb una gran varietat de gammes, saludables i exclusius, sempre d'acord amb les tendències del mercat i les necessitats canviants de les persones: productes dietètics, aptes per a celíacs, fruita, una gran varietat de sandvitxos, productes de comerç just i begudes i aliments energètics.

Servei

serunion-vending-maquina-mujer-pulsando-servicio

Servei disponible 24 hores al dia, els 365 dies de l'any. Les màquines expenedores permeten l'obtenció de productes en qualsevol moment del dia o de la nit, sense dependre d'horaris comercials.

A més a més, disposem d'un servei tècnic i de reposició que permet el ple rendiment i garanteix un servei continuat de les màquines i evita les carències de producte a les màquines.