Som #professionalfoodlovers i això es nota

A Serunion ens mou una gran passió: la gastronomia. Per això, si també ets un #professionalfoodlover i vols créixer dins la nostra organització, posem a la teva disposició un equip dinàmic i entusiasta amb el qual compartiràs un mateix objectiu: seguir sent el restaurador de referència, reconegut per la qualitat de la seva oferta i les seves propostes innovadores.

Descobreix què podem oferir-te

serunion-empleo-podemos- ofrecerte-cocinera

Si sents passió pel món gastronòmic i tot el que l'envolta, ens comprometem a millorar i a potenciar les teves competències professionals perquè puguis créixer dins la nostra companyia. I és que a Serunion, més que no pas una feina, t'oferim l'entorn de treball ideal perquè puguis desenvolupar-te plenament en la teva àrea.


T'hi esperem!

serunion-empleo-posicion-perfecta-mujer-pepino

Quina posició és perfecta per a tu?

Serunion té un equip de més de 20.000 persones distribuïdes pels diferents departaments i divisions de la companyia. Depenent de la teva formació, podem oferir-te diverses sortides professionals.

Vols créixer amb nosaltres?

 

Els nostres valors parlen de nosaltres

serunion-empleo-valores-infografia-sushi

Com a referent en el sector de la restauració col·lectiva, Serunion té presents els cinc valors que acompanyen cadascuna de les seves accions: reconeixement dels empleats, fidelització, innovació, excel·lència operacional i responsabilitat.

serunion-empleo-vacantes-cocina

Coneix les nostres vacants

Uneix-te al líder en restauració col·lectiva d'Espanya.