Serveis complementaris

serunion-educa-cartel-rosa-niños

Els monitors són una part essencial i imprescindible en el desenvolupament del nostre projecte educatiu. La seva tasca principal és educar i dinamitzar l'espai del menjador escolar a través de la promoció d'uns hàbits correctes a la taula, el respecte pels companys i la importància d'una alimentació variada. Convidem els escolars a descobrir per si mateixos la gran varietat de formes, olors, textures, gustos i colors que ofereixen els aliments.

serunion-educa-monitores-servicios-complementarios-niña-autobus

El trajecte de casa a l'escola i de l'escola a casa també és un bon moment per complementar l'educació dels més petits amb el foment d'un comportament responsable i educat de respecte vers els altres.

Un equip d'acompanyants de transport escolar s'encarrega de tenir cura dels nens i de les nenes durant el trajecte en autocar i de fomentar l'aprenentatge sobre seguretat viària, fent-los partícips del bon funcionament del servei.

I per als més matiners, que arriben al col·legi abans que comenci l'horari lectiu, obrim la nostra aula matinal en què oferim un servei d'acollida fins a l'inici de les classes del centre.