Propostes de restauració a mida dels clients

L'objectiu principal d'un restaurant d'empresa és assegurar la satisfacció dels seus empleats; per això posem el focus en el nostre comensal. Oferim solucions innovadores per adaptar-nos a les necessitats i les expectatives dels usuaris, perquè gaudeixin i visquin cada dia una experiència plena, alhora que en tenim cura gràcies a una alimentació equilibrada, gustosa i saludable.

La mida, la cultura, els horaris o l'àrea geogràfica són algunes característiques que fan que cada empresa sigui diferent, única. Les persones que formen les companyies també difereixen en gustos, hàbits i necessitats alimentàries. A Serunion Restaurantes elaborem la proposta gastronòmica més adequada segons les necessitats de cada organització.

Millorant l'experiència del comensal

serunion-restaurantes-chef-entregando-plato-horizontal

Les noves tecnologies són la gran aposta de Serunion Restaurantes que, amb la vista posada en una gestió integral de l'experiència del comensal, pretén millorar-la des del començament fins al moment de seure a la taula. I atès que cada companyia és diferent, per la seva mida, cultura, horaris o ubicació, els nostres menús també són diferents, però sempre basats en un mateix objectiu: el benestar del comensal.

Treballem constantment per millorar la nostra oferta culinària i el nostre servei, perquè l'usuari pugui sentir-se com a casa seva. Per aconseguir-ho, oferim una oferta gastronòmica innovadora, espais de restauració multifuncionals i confortables, i tots els serveis de valor afegit necessaris per aconseguir que l'hora dels àpats sigui una experiència totalment satisfactòria.

Alimentació innovadora i saludable

serunion-restaurantes-chef-preparando-ejecutivos

Menjar de manera adequada influeix de manera positiva en la nostra manera de treballar: s'associa a menors quadres d'estrès i millora la productivitat, alhora que aporta nutrients que ens proporcionen l'energia necessària. La tria curosa dels aliments i el consum de les quantitats necessàries són els dos aspectes clau.

Que l'empresa cuidi al detall l'oferta gastronòmica que ofereix al menjador reverteix positivament no tan sols en la salut dels seus empleats, sinó també en la seva motivació i capacitat de treball: el benestar al menjador es transmet al lloc de treball.

A Serunion Restaurantes tenim uns cuiners i nutricionistes experts a l'hora de dissenyar els menús, adaptant-los a les necessitats alimentàries de les organitzacions i oferint una àmplia gamma d'opcions innovadores i saludables, més enllà de la línia d'autoservei. Les propostes gastronòmiques que elaborem uneixen tradició i innovació per oferir una alimentació variada i equilibrada.

 • Cerquem l'excel·lència en tot el procés: en la qualitat de la primera matèria, en la producció, en la millora del receptari tradicional, sempre aplicant noves tècniques culinàries, seguint les noves tendències del mercat i millorant per satisfer les expectatives de tota mena de comensals.
 • Disposem de FOOD 4U, un programa d'innovació i millora basat en la nostra experiència en la restauració i en l'aposta per desenvolupar una oferta urbana, saludable, tradicional i cosmopolita.
 • Les nostres solucions s'adapten als diferents ritmes de treball de les empreses, oferint una oferta gastronòmica per a tots els moments del dia: esmorzars, dinars, àpats, sopars, serveis especials, pauses (coffee breaks) i serveis d'àpats.

Espais confortables

serunion-restaurantes-espacios-comfortables-barra-bar-bombillas

A Serunion Restaurantes sabem que menjar millor contribueix al benestar i a la productivitat dels empleats. Tenir un espai on poder descansar i relacionar-se amb els companys és essencial per continuar amb la jornada laboral de manera activa i sostenible.

Creem restaurants fets a la mida de les empreses basant-nos en les seves necessitats, el seu ritme de treball i la seva cultura. Ens adaptem a qualsevol espai i dissenyem un projecte personalitzat que integra la imatge i l'ADN del client en cada element del restaurant.

Convertir el restaurant d'empresa en un lloc confortable i modern, en què l'usuari pugui desconnectar i gaudir d'un moment de relaxació, no és tan sols una qüestió de disseny. La capacitat d'innovació de Serunion Restaurantes ofereix al client la possibilitat de disposar de les eines necessàries per agilitar el servei i la funcionalitat de l'espai a través dels darrers avenços tecnològics del sector.

A més a més, Serunion Restaurantes té un gran equip humà que, amb la seva experiència i el seu alt nivell de qualificació, vetlla per millorar l'experiència de l'usuari en tot el procés del servei.

Les nostres marques de restauració:

 • Meetropolitan. Urbà, cosmopolita i modern, tres raons per les quals aquest restaurant no deixarà els seus empleats indiferents.
 • Mercado Gastronómico. Dona la volta a la idea tradicional de restaurant d'empresa, integrant tradició i modernitat en un mateix espai.
 • Bites. Una oferta saludable, fresca i gustosa que combina cuines del món amb els nostres plats més clàssics d'una manera deliciosa i sorprenent.
 • L’Atelier. Mediterrani pur. Amb tota la seva calidesa, frescor i proximitat.
 • World Street. Aparqueu un divertit i modern camió de cuina sobre rodes (food truck) a les vostres instal·lacions.

Serveis de valor afegit

time chef cat

TimeChef, l'exclusiva app de Serunion Restaurantes que dona accés als serveis del restaurant des de qualsevol lloc i hora del dia, ha transformat del tot l'experiència del comensal. Aquesta aplicació mòbil vol convertir-se en el mitjà de comunicació principal entre Serunion Restaurantes i els usuaris dels menjadors d'empresa.

TimeChef permet digitalitzar la relació amb el comensal per oferir una interacció amb el restaurant de l'empresa adaptada a les necessitats de cada usuari, molt més àgil i completa. A través de qualsevol dispositiu mòbil, l'usuari pot:

 • Saber el menú del dia i tota la informació nutricional i al·lergògens dels plats.
 • Descobrir les activitats i les promocions que es desenvolupen al centre, des de degustacions fins a jornades gastronòmiques o tallers.
 • Fer comandes en línia de menjar per emportar-se.
 • Reservar taula.
 • Saber el nombre de companys que està fent cua i el temps d'espera estimat amb l'ajut de la tecnologia People Counter.
 • Sol·licitar serveis especials.
 • Disposar d'una zona personal per a cada usuari.
 • Fer enquestes de satisfacció.

WEB Serunion Restaurantes

Descobriu tot un món de possibilitats des del nostre entorn en línia privat per a clients.

Serunion Restaurantes