Tant la privacitat dels usuaris com la confidencialitat de les seves dades personals són aspectes prioritaris per a SERUNION SAU Mitjançant la política de privacitat següent, l'informem sobre quines dades personals es recullen en fer servir el nostre web i com processem, utilitzem i protegim aquestes dades

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

SERUNION SAU (d’ara endavant, SERUNION amb domicili social C/ Esteban Terradas, nº 8 Leganés MADRID i CIF número A-59376574, és el responsable de les dades personals que es puguin tractar o recollir al web.

SERUNION ha designat un delegat de protecció de dades, al qual es pot adreçar en qualsevol moment per consultar qualsevol dubte sobre el tractament de les dades personals mitjançant un correu electrònic a lopd@gruposerunion.com o una carta a l'adreça postal indicada.

Com recollim les seves dades?

Com a norma general, l'ús del web no requereix com a condició prèvia que els usuaris revelin les seves dades personals.

Les dades que ens comuniqui les facilitarà vostè de forma voluntària. Existeixen diversos formularis de contacte a través dels quals pot facilitar les seves dades. Així mateix, mitjançant la navegació pel web pot arribar a altres llocs de , SERUNION en què ens pot facilitar les seves dades per subscriure's a continguts que puguin ser del seu interès o baixar-los.

Amb quines finalitats tractarem les seves dades?

SERUNION farà servir les dades que ens pugui facilitar per:

  • Gestionar la seva petició remesa a través del formulari de contacte perquè la gestioni l'empresa , SERUNION que correspongui, segons el servei i la ubicació geogràfica.
  • Gestionar la seva subscripció als blogs i/o butlletins d'informació que vostè sol·liciti.

La base jurídica per al tractament de les dades és el seu consentiment exprés, que es formalitzarà mitjançant l'acceptació de la política de privacitat en el moment de la recollida de les dades.

Si acudeix a la secció de feina i ens facilita dades per a la seva participació en un procés de selecció o per a la seva incorporació a la borsa de treball de , SERUNION, se li requerirà que accepti una política de privacitat específica per a aquests tractaments de dades.

A més, l'ús de galetes al web suposa que podem analitzar com millorar l'experiència de navegació. , SERUNION pot recopilar dels visitants i usuaris certa informació sobre l'ús del web i analitzar-la. La informació recopilada pot incloure: volum de trànsit del lloc web, freqüència de les visites, tipus i temps de les operacions fetes, tipus de navegador i sistema operatiu, etc. El tractament de les galetes, combinat amb altres dades personals, pot arribar a fer que l'usuari sigui identificable. Però l'usuari pot oposar-s'hi, així com configurar el seu navegador per gestionar les galetes, tal com s'explica en la política de cookies .

Durant quant de temps conservarem les seves dades?

Les seves dades personals es conservaran durant el temps necessari per complir la finalitat per a la qual es van recollir. Si les seves dades es fan servir per a diverses finalitats que ens obliguen a conservar-les durant terminis diferents, aplicarem el termini de conservació més llarg.

Quan les seves dades deixin de ser necessàries, l'accés hi quedarà limitat al compliment d'obligacions estrictament legals o bé es destruiran de manera segura.

Pel que fa a l'ús de la seva informació amb finalitats de màrqueting, conservarem aquesta informació per a aquest propòsit fins que vostè ens sol·liciti el contrari.

Amb qui compartirem les seves dades?

Llevat que s'indiqui el contrari en el formulari específic, les seves dades no es comunicaran a altres destinataris.

Com protegim les seves dades?

SERUNION està compromesa amb la seguretat de la informació i ha definit polítiques de seguretat i procediments per garantir la confidencialitat de les seves dades.

Podem contractar a tercers certs serveis que poden suposar l'accés i/o el tractament de dades personals, però, en qualsevol cas, s'exigeix que els tercers compleixin la legislació vigent i les nostres polítiques de seguretat, i han de garantir l'ús de la informació de conformitat amb les instruccions de, SERUNION i implantar les mesures tècniques i organitzatives apropiades per garantir la confidencialitat de la informació.

Quins són els seus drets en matèria de protecció de dades?

En qualsevol moment pot exercir els seus drets adreçant-se al delegat de protecció de dades, a l'adreça electrònica esmentada o per correu postal.

En concret, pot sol·licitar l'accés a les seves dades personals, sol·licitar la rectificació de qualsevol dada inexacta, sol·licitar la supressió de les seves dades personals, sol·licitar-ne la limitació del tractament i sol·licitar-ne la portabilitat, sempre en els termes previstos en la legislació vigent.

Així mateix, quan la base jurídica per al tractament sigui el seu consentiment, podrà exercir el seu dret d'oposició al tractament de les dades personals en qualsevol moment.

També l'informem de l'opció de presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, en cas que consideri que s'ha comès una infracció de la legislació respecte al tractament de les seves dades personals.