Meetropolitan

serunion-restaurantes-meetropolitan

Urbà, cosmopolita i modern, tres raons per les quals aquest restaurant no deixa ningú indiferent.


Meetropolitan té una oferta gastronòmica atractiva i innovadora que sorprèn cada dia. La seva cuina disposa de quatre ofertes culinàries diferents per satisfer totes les possibles necessitats i els gustos dels comensals. Depenent del que ens vingui de gust avui, podem triar i combinar entre cuina tradicional, menús saludables, receptes urbanes i gustos ètnics.

El restaurant ideal tant per seguir un estil de vida saludable com per gaudir de plats innovadors i diferents cada dia.


Vídeo de presentació de Meetropolitan

 

Mercado Gastronómico

serunion-restaurantes-marcas-restauracion-mercado-gastronomico

El Mercado Gastronómico li dona la volta a la idea tradicional de restaurant d'empresa, integrant tradició i modernitat en un mateix espai.

La zona de free flow es transforma en un lloc obert format per llocs independents que permeten regular millor el trànsit dels comensals i així evitar cues i punts d'aglomeració. Cada lloc té una oferta concreta, per la qual cosa les opcions de menú diari es multipliquen i el comensal té la possibilitat de crear cada dia un menú a la seva mida, depenent de les seves necessitats o del que li vingui de gust aquell dia.

Bites

serunion-restaurantes-marcas-restauracion-bites-cartel

Bites és fast and good food, així de simple. Una oferta saludable, fresca i gustosa que combina cuines del món amb plats més clàssics d'una manera deliciosa i sorprenent.


Per a empreses que estiguin buscant un model de restauració jove i cosmopolita que s'adapti al ritme de vida actual, perfecte per esmorzar, dinar o picar una mica entre hores, Bites és la resposta.

L’Atelier

serunion-restaurantes-marcas-restauracion-atelier-sillas-azules

L'Atelier és mediterrani pur. Amb tota la seva calidesa, frescor i proximitat.

En aquest restaurant hi trobarem plats naturals i saludables. La cuina segueix la filosofia del «menys és més» i ofereix una cuina simple però deliciosa, sense preparacions complexes i pesades, prioritzant en tot moment el gust dels productes frescos.

Amb aquest concepte s'aconsegueix crear diversos espais en una mateixa zona, amb la qual cosa el menjador esdevé un workplace perfecte integrat en l'empresa.

World Street

serunion-restaurantes-food-truck-world-street

Originalitat i rapidesa. Són algunes de les característiques per les quals cada cop hi ha més empreses que volen aparcar un divertit i modern camió de cuina sobre rodes a les seves instal·lacions.

La proposta de Serunion Restaurantes, el Food Truck World Street, presenta una oferta basada en el casual food que combina alimentació saludable, originalitat i varietat en els diversos menús trendy que actualment s'ofereixen a les principals ciutats del món.