Cafeteries per a públic i personal hospitalari

serunion-salud-cafeterias-daily-break-logo-ventana

Usuaris i personal del centre es reuneixen a les cafeteries dels hospitals per gaudir d'uns moments de descans. Des de Serunion Salud creem espais propicis per a l'intercanvi, la convivència i la distensió dels comensals.

Presentem una oferta gastronòmica i de servei variat, amb una gran rotació de menús i adaptació als gustos culinaris, segons la zona geogràfica.

 

Restauració per a pacients

serunion-salud-restauracion-pacientes

Una dieta sana i equilibrada és, sovint, el primer pas per millorar.

Altres serveis

serunion-salud-cocinero-otros-servicios

Serunion ofereix l'opció de gestionar les compres amb l'objectiu d'optimitzar els costos associats al servei de restauració.

Amb qualitats i preus prèviament establerts, el nostre servei de Gestión & Compras permet reduir la càrrega de treball que significa negociar amb proveïdors, controlar albarans, verificar quantitats, i també optimitzar el control dels costos i de la tresoreria.

En el sector de la venda automàtica la tecnologia marca la diferència. Desenvolupem projectes personalitzats i adaptats a les necessitats de cada client, adaptant-nos als canvis del mercat i estudiant la conveniència de la ubicació de la màquina i la selecció de productes que s’hi ofereixen.

Apostem per la innovació tecnològica i, per això, proposem diverses solucions de pagament en resposta a la multitud d'opcions que hi ha en el mercat i a les noves tendències de consum, amb la qual cosa aportem avantatges per donar servei en qualsevol moment i a qualsevol lloc.

  • Servei d'àpats per a la celebració d'esdeveniments

Dirigim els nostres esforços cap a la satisfacció plena del client, convertint la seva celebració en un esdeveniment únic. La nostra gran varietat de recursos, així com la nostra àmplia experiència en la gestió i l'organització d'esdeveniments, ens converteixen en una aposta segura.

  • Capacitat de resposta - Cuines centrals

Disposem de quinze cuines centrals dotades dels equipaments més moderns amb sistemes d'elaboració en línia freda, línia calenta o mixta per poder atendre les necessitats dels nostres clients en cas de situacions excepcionals.

  • Pla global de seguretat i qualitat

Fem una anàlisi minuciosa dels procediments de qualitat, instaurant controls molt més enllà de les cuines, analitzant i controlant les instal·lacions, els sistemes de transport i la traçabilitat de les primeres matèries dels nostres proveïdors. Gràcies a tot això, avui podem estar segurs que disposem dels millors sistemes de qualitat del mercat i que constituïm un Pla Global de Seguretat Alimentària amb la conscienciació de tota la companyia i la formació com a procediment clau de garantia.
Disposem de les normes ISO 9001, UNE-EN-ISO 14001, AENOR, ISO 22000:2005, OSHAS i ISO 26000.