
Menús per a gent gran
Tenim el compromís d'oferir una alimentació adequada a cadascuna de les persones que atenem.
- Menú basal: compost per tots els grups d'aliments i adreçat a persones sense restriccions alimentàries.
- Dietes terapèutiques: destinades a persones amb algun tipus de malaltia o de restricció alimentària.
- Hipocalòrica.
- Diabètica.
- Baixa en greixos.
- Hipoprotèica.
- Astringent.
- Hiposòdica.
- Hipercalòrica/hiperprotèica.
- Fibra.
- Protecció gàstrica.

Dietes de textura modificada: dietes amb una textura uniforme i una presentació agradable, que eviten la deshidratació, adaptades a cada comensal.
- De masticació fàcil:
Dieta indicada per a persones amb problemes de masticació lleus.
Facilita la masticació substituint els aliments de consistència dura per aliments de consistència tova amb un alt contingut d'aigua.
- Facile à Manger:
El Facile à Manger és la nostra tècnica per texturitzar els aliments pensada per a les persones que presenten dificultats de masticació i de deglució. Són elaboracions de textures agradables i fàcils de deglutir que no perden ni el gust ni el valor nutricional dels aliments.
Aconseguim estimular la gana i tornar el plaer del menjar a les persones que, per un motiu o altre, tenen complicacions per mastegar o deglutir, essent un factor clau per millorar la seva qualitat de vida. El Facile à Manger admet preparacions tant en fred com en calent i presenta una varietat àmplia en la gamma de plats; una cuina tradicional amb la incorporació d'ingredients naturals que es complementen per aconseguir l'equilibri nutricional.
- Triturats:
Els triturats estan indicats per a persones que presenten dificultats severes de masticació o problemes greus de deglució. Són persones amb una funcionalitat digestiva correcta, però que estan limitades per una impossibilitat de masticació. És una dieta a base d'aliments semilíquids o en forma de puré.
- Dietes per a intoleràncies alimentàries i al·lèrgies:
Dietes especials per a les persones que presentin alguna al·lèrgia o intolerància alimentària a algun aliment o component alimentari.
