serunion-mayores-residencia-fiesta

El nostre valor afegit

Gràcies als nostres menús adaptats, l'hora dels àpats és la més esperada del dia per a la nostra gent gran. Si a més hi afegim un programa d'activitats complet dissenyat especialment per a ells, aconseguim que gaudeixin d'una experiència completa.

Celebracions i pla d'activitats

Un programa d'activitats complet complementa la nostra oferta de restauració. L'objectiu del programa és fomentar les relacions i la participació entre els residents i potenciar un ambient de confiança i benestar entre ells i els cuidadors.

Posem a disposició del client el nostre pla d'activitats basades en l'ACP, un instrument que ens ajuda a interactuar amb els residents, a potenciar la presència del personal i a conèixer més a les persones, factor clau per atendre millor les seves necessitats i millorar la seva qualitat de vida. Aquestes activitats es poden triar depenent del pla de la residència, encaixant les que millor convinguin en cada cas. Aquest pla inclou:

 • Jornades Gastronòmiques, dividides en tallers i en degustacions de menús especials.
 • Activitats de proximitat, en què convidem els familiars a ser partícips i a enfortir vincles.
 • Activitats fora de la residència que conviden els residents a descobrir nous llocs i a variar la seva rutina diària i que fomenten la seva curiositat.
serunion-mayores-valor-añadido-celebraciones-plan-actividades-musicos-residencia

La satisfacció del resident, el nostre objectiu

 • Formació específica: la formació és per a nosaltres una eina necessària per aprendre més ràpid i millor. A Serunion sabem que a través de la formació els nostres treballadors i els equips dels nostres clients poden adquirir els coneixements i la motivació necessària per oferir un servei que satisfaci els usuaris.
  Disposem de formacions específiques en l'àrea social–geriatria per garantir l'excel·lència de servei en cada moment.
  ​​​​​​​
 • Mesurament de la satisfacció del servei: posem a disposició del client un PLA DE CONTINUÏTAT per garantir el seguiment de la satisfacció dels usuaris i del client des del primer dia de servei, desenvolupant eines per mantenir la nostra proactivitat i el nivell d’implicació durant la nostra col·laboració. En acabar l'any, es fa entrega de la memòria anual.
 • Celebracions d'aniversari: celebrem els aniversaris de tots els residents amb un petit obsequi i un pastís especial. Volem que els nostres residents se sentin part d'una família.
 • Estratègia de treball basada en l'ACP: els fem partícips de tot allò en què puguin interactuar amb nosaltres. La participació és fonamental per a un desenvolupament correcte, tant funcional com emocional.
serunion-mayores-tarta-cumpleaños

Els nostres experts, al seu servei

 • Serunion posa a la seva disposició professionals preparats conscients de la responsabilitat que assumeixen i que compleixen amb les exigències que els clients necessiten.
 • Tots els equips de la nostra empresa s'impliquen en cadascun dels projectes i fan que cadascun d'ells sigui únic.
 • Donem una importància vital a la gestió de la motivació en els equips com a base del nostre èxit, actuant sempre des de la proximitat, el respecte i la tolerància davant la diversitat.
 • La gestió excel·lent de persones és un fet diferenciador a Serunion que ens converteix en un ocupador de referència en el sector de la restauració col·lectiva.
 • Els nostres clients disposen d'un equip de dietètica per a la gestió dels menús i de les dietes que se'n deriven, a més d'un interlocutor directe amb la residència i un responsable del centre amb el qual poden interactuar en qualsevol moment.

Contactu amb Serunion

serunion-mayores-valor-añadido-expertos-servicio-cuidadora-ancianos