serunion-mayores-mujer-servicios

Els nostres serveis per a la gent gran

Tant se val a la residència com a casa seva, convertirem l'hora dels àpats en un moment de plaer i de salut.

La nostra oferta gastronòmica

Solucions a mida per a la tercera edat, d'acord amb el seu grau de dependència intel·lectual i/o física.

Els nostres menús i dietes especials

serunion-mayores-nuestros-servicios-oferta-gastronomica-grupo-ancianos

Atenció domiciliària

Preparar-se el menjar de manera autònoma pot ser una mica difícil o inabastable per a algunes persones. Per ajudar els que pateixen algun tipus de dependència o les persones de la tercera edat, Serunion posa a la seva disposició el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD).


Coordinat per assistents socials, el SAD ofereix el repartiment diari de menús a la llar a persones que no poden preparar-se el menjar per si mateixes.


A més a més, es fan tasques d'acompanyament i d'assessorament amb la finalitat d'augmentar el benestar dels usuaris. Fem un control i una planificació nutricional, elaborem menús segons les necessitats alimentàries i d'aportació calòrica de cada usuari i li lliurem el menú a casa seva.


El SAD ajuda a prolongar la permanència de la gent gran a casa seva, en el seu entorn, i a gaudir cada dia del gust del menjar acabat de fer.

serunion-mayores-nuestros-servicios-atencion-domiciliaria-anciana-cuidadora

Serveis especials

Per a ocasions especials, serveis especials. Ampliem la nostra oferta i l'adeqüem a les necessitats de cada centre per poder oferir solucions més enllà del menjador.

Oferim serveis de restauració per a suites i apartaments privats i organitzem esdeveniments especials que demanen una oferta específica.

Contacteu amb nosaltres per a més informació

serunion-mayores-servicios-especiales-desayuno-completo