Comunicació

Benvingut a la nostra sala de premsa, el nostre punt de contacte amb els mitjans, els periodistes, els accionistes, els clients i el públic en general.

A Serunion ens encanta compartir les nostres notícies amb els diferents públics que habitualment ens visiten per mantenir-los informats sobre els nostres valors, les notícies i les iniciatives que duem a terme diàriament a la companyia.

En aquesta sala podreu trobar un dossier de premsa anual amb tota la informació necessària bàsica sobre Serunion: la història, l'evolució, la tipologia de serveis i les dades generals. Així mateix, i per dates, hi trobareu totes les notes de premsa que s'han anat publicant durant aquests darrers anys amb l'objectiu de mantenir informades totes aquelles persones interessades a conèixer les notícies sobre la companyia.

Creiem en les relacions basades en la transparència i en la confiança; per això, posem a la disposició del nostre públic divers tota la informació emesa per la companyia per facilitar qualsevol necessitat informativa.

Desitgem que us agradi.

Notes de premsa

serunion-sala-prensa-comunicacion-mujer-camara

Aquest espai està dedicat als mitjans, als periodistes o als usuaris que vulguin descobrir les darreres notícies publicades per Serunion. Des d'aquí podreu llegir i baixar totes les nostres notes de premsa i obtenir informació sobre inauguracions de centres, presentacions de nous conceptes, acords de col·laboració amb entitats i totes les iniciatives endegades per l'empresa.

Dades bàsiques

serunion-prensa-mujer-residencia-ancianos

A la secció «Nosaltres» trobareu informació general sobre Serunion i el grup del qual forma part, Elior Group. Confiem que conèixer la història, els serveis i les activitats d'RSC de la nostra companyia us ajudarà a comprendre millor la nostra organització des dels seus orígens fins a l'actualitat.

La oficina de prensa está a disposición de los periodistas para responder a cualquier solicitud de información sobre Serunion

Sus datos personales serán tratados por SERUNION, S.A. con la finalidad de gestionar su solicitud, siendo la base jurídica para el tratamiento su consentimiento. En caso de ser necesario, sus datos podrán ser comunicados a la empresa de GRUPO SERUNION que pueda gestionar su petición. En cualquier momento puede ejercer sus derechos dirigiéndose a serunion@serunion.elior.com. Dispone de más información en nuestra Política de Privacidad.