Qui som

serunion-hombre-mujer-camareros

Gràcies a la confiança que els nostres clients han dipositat en nosaltres i al gran equip que tenim,  Serunion ha esdevingut l'empresa líder en el seu mercat. Tenim més de 30 anys d'experiència i 20.700 professionals que diàriament ofereixen servei per tot el territori espanyol. A més a més, des del 2003 Serunion pertany al Grup Elior, líder mundial en restauració, serveis i concessions que opera a quinze països.

Un compromís diari amb la qualitat i la innovació

serunion-nosotros-calidad-innovacion-cocinero-removiendo-olla-camisa-negra-perfil

El nostre compromís amb l'alimentació i les persones ens ha dut a apostar pels productes de proximitat per elaborar menús saludables i naturals. El nostre objectiu és oferir la millor experiència als nostres usuaris. Innovem en els nostres serveis per incorporar una oferta molt més personalitzada, creant nous conceptes de restauració adaptats als diversos perfils d'usuaris.

La nostra responsabilitat

serunion-nosotros-responsabilidad-medio-ambiente-mano-hojas

Som una empresa responsable que actua de manera ètica amb l'objectiu d'aportar un impacte social i mediambiental positiu en el desenvolupament de la nostra activitat. La preocupació pel medi ambient i pel creixement sostenible, la implicació en projectes solidaris i la col·laboració amb diverses ONG són alguns dels eixos de la nostra política de responsabilitat social corporativa, estretament vinculada al nostre negoci.

Per això, amb Grup Elior, formem part del Pacte Mundial i ens vinculem a quatre objectius de desenvolupament sostenible a través de la nostra estratègia d'RSC, Positive Foodprint Plan.

Carta del President

Antonio Llorens Presidente Serunion

Serunion és una companyia de restauració de col·lectivitats nascuda l’any 1990, que després de casi tres dècades en el sector, s’ha convertit en líder amb més del 24 % de quota de mercat. Pertanyem al grup francès Elior des de 2003, amb presència mundial a 15 països i amb una facturació de 6.694 M €. Això ens permet créixer aprofitant virtuts d’una de les multinacionals més reconegudes del sector a escala mundial.

El Grup Elior

serunion-nosotros-grupo-elior-logo-time-savored

Fundada el 1991, Elior ha crescut fins a convertir-se en un operador a escala mundial en restauració i serveis que l'any fiscal 2017-2018 va generar uns ingressos de 6.694 milions d'euros, a través de 25.600 restaurants i punts de venda a quinze països.