Les nostres línies de cuina
Serunion ofereix als seus clients diversos sistemes de preparació dels aliments:
CENTRES TRANSPORTATS
Oferim les possibilitats següents:
- Línia calenta: cada dia arriba el producte elaborat tradicionalment en una cuina central.
- Línia freda: el producte s'elabora mitjançant el sistema patentat CTH (Cocina Tradicional de Hoy) i es conserva en refrigeració per a la seva regeneració abans del servei.
- Línia mixta: alguns productes de CTH i d'altres elaborats al mateix centre.
CENTRES IN SITU
Elaboració total del producte a les instal·lacions del mateix centre.
CENTRES DE PROVEÏDOR ÚNIC
Únicament proveïm al centre la primera matèria. L'elaboració la fa el client.
Adaptació de menús
A Serunion sabem que cada infant és diferent i que alguns necessiten una dieta especial. Per això elaborem més de trenta adaptacions dels nostres menús per donar resposta a aquestes necessitats específiques.
Bé sigui per intoleràncies, al·lèrgies o altres qüestions, cada menú especial està acuradament elaborat i identificat per garantir la seguretat alimentària dels infants.
Apostem per primeres marques
Comptar amb les marques i els proveïdors líders del mercat ens permet mantenir la nostra promesa de qualitat, tant de producte com de servei. Tenim les millors referències del mercat i els proveïdors més prestigiosos, als quals auditem i sotmetem a importants controls de qualitat i de seguretat alimentària per garantir les màximes garanties de traçabilitat.
Seguretat alimentària
Amb l'objectiu de garantir la qualitat del servei i la seguretat alimentària dels nostres productes, Serunion implementa, a tots els centres que gestiona, un sistema d'autocontrol específic a la normativa del sector: l'anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC), promoguda per la legislació europea en els reglaments RE 852/2004 i RE 178/2002.
A més a més, tenim les garanties de qualitat següents:
- Certificació ISO 9001: Gestió de Qualitat.
- Certificació ISO 14001: Sistemes de Gestió Mediambiental.