Skip to main content

La nostra gastronomia

A les nostres cuines preparem les receptes de sempre: tradicionals, mediterrànies i amb gustos típics de cada regió, plats que els més menuts coneixen i dels quals gaudeixen. Per elaborar-los confiem en proveïdors locals i regionals, que són els encarregats de subministrar-nos primeres matèries de primera qualitat.

Les nostres línies de cuina

Serunion ofereix als seus clients diversos sistemes de preparació dels aliments:

CENTRES TRANSPORTATS

Oferim les possibilitats següents:

  • Línia calenta: cada dia arriba el producte elaborat tradicionalment en una cuina central.
  • Línia freda: el producte s'elabora mitjançant el sistema patentat CTH (Cocina Tradicional de Hoy) i es conserva en refrigeració per a la seva regeneració abans del servei.
  • Línia mixta: alguns productes de CTH i d'altres elaborats al mateix centre.


CENTRES IN SITU

Elaboració total del producte a les instal·lacions del mateix centre.

CENTRES DE PROVEÏDOR ÚNIC

Únicament proveïm al centre la primera matèria. L'elaboració la fa el client.

serunion-educa-niña-afro-riendo-comiendo

Adaptació de menús

A Serunion sabem que cada infant és diferent i que alguns necessiten una dieta especial. Per això elaborem més de trenta adaptacions dels nostres menús per donar resposta a aquestes necessitats específiques.

Bé sigui per intoleràncies, al·lèrgies o altres qüestions, cada menú especial està acuradament elaborat i identificat per garantir la seguretat alimentària dels infants.

serunion-educa-gastronomia-adaptacion-menus-niños-comiendo

Apostem per primeres marques

Comptar amb les marques i els proveïdors líders del mercat ens permet mantenir la nostra promesa de qualitat, tant de producte com de servei. Tenim les millors referències del mercat i els proveïdors més prestigiosos, als quals auditem i sotmetem a importants controls de qualitat i de seguretat alimentària per garantir les màximes garanties de traçabilitat.

serunion-educa-gastronomia-carro-manzanas

Seguretat alimentària

Amb l'objectiu de garantir la qualitat del servei i la seguretat alimentària dels nostres productes, Serunion implementa, a tots els centres que gestiona, un sistema d'autocontrol específic a la normativa del sector: l'anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC), promoguda per la legislació europea en els reglaments RE 852/2004 i RE 178/2002.


A més a més, tenim les garanties de qualitat següents:

  • Certificació ISO 9001: Gestió de Qualitat.
  • Certificació ISO 14001: Sistemes de Gestió Mediambiental.
Contacteu amb Serunion
serunion-educa-gastronomia-seguridad-alimentaria