Carta del President i Director General de Serunion

 

Serunion és una companyia de restauració de col·lectivitats nascuda l’any 1990, que després de casi tres dècades en el sector, s’ha convertit en líder amb més del 24 % de quota de mercat. Pertanyem al grup francès Elior des de 2001, amb presència mundial a 16 països i amb una facturació vora els 6.000 M €. Això ens permet créixer aprofitant virtuts d’una de les multinacionals més reconegudes del sector a escala mundial.

Ens agrada treballar oferint un servei proper i personalitzat, orientat a proporcionar la màxima qualitat als nostres clients i consumidors finals. Per això, comptem amb més de 20.000 empleats distribuïts en 23 oficines, 5 delegacions de vending i 15 cuines centrals repartides per tot Espanya. Els nostres segments d’activitat són: educació, empreses, sanitat, residències de la tercera edat i vending. Actualment, en total servim al voltant de 495.000 menús diaris i operem en més de 3.000 centres de restauració repartits per tot el territori espanyol.

Apostem per les noves tecnologies com a suport imprescindible per complementar la nostra oferta de forma global. D’aquesta manera oferim a l’usuari una experiència única: poder accedir a tota la informació que la tecnologia posa a la seva disposició per obtenir a canvi la màxima llibertat en la presa de decisions sobre quan, com o què escollir, sense cap restricció ni condicionant.  

Ens considerem els “partners gastronòmics” dels nostres clients. Així és com ens agrada anomenar aquesta relació de servei. Sabem com n’és d’important confiar en un bon restaurador que alimenti de manera sana, equilibrada i adequada les persones que diàriament mengen en una organització, escola, hospital o residència. Perquè les persones són el centre del nostre negoci i ens enorgullim de poder dir que els alimentem en totes les etapes de la seva vida; d’aquí neix el nostre lema.

La nostra filosofia és la d’una empresa preocupada per la sostenibilitat. D’aquesta manera, a Serunion ens guiem per quatre principis bàsics que marquen el nostre dia a dia: fam zero, salut i benestar, feina digna, i producció i consum responsable. Així és com ens agrada treballar, generant un equilibri necessari entre totes les parts implicades.

Espero que gaudeixin de la millor experiència en qualsevol dels nostres restaurants repartits per tot el país, atesos per les persones que diàriament hi col·laboren i engrandeixen aquesta companyia.

Cordialment,

 

Antonio Llorens Tubau President i Director General de Serunion

Antonio Llorens Presidente Serunion

Antonio Llorens Tubau

President i Director General de Serunion.


Antonio Llorens compta amb una experiència de més de 25 anys en el sector de la restauració col·lectiva ocupant diversos càrrecs de responsabilitat a Serunion, on va començar com a conseller delegat. Dins la companyia ha exercit també els càrrecs de conseller general d’Áreas i vicepresident.

Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, Llorens té també un MBA per l’IESE.

El president i director general de Serunion és també president de la Federación Española de Restauración Social (FEADRS), president de RESTAURAMA (saló de la fira Alimentaria) i membre del Comitè de Direcció d’Alimentaria 1998, així com president de la Fundación Prevent. A més, es patró de la Fundació Banc dels Aliments i de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.