Imagen Invisible

Antonio Llorens Tubau

Presidente e Director Xeral de Serunion.

Carta do Presidente e Director Xeral de Serunion

 

Serunion é unha compañía de restauración de colectividades que naceu en 1990 e que, tras case tres décadas no sector, converteuse en líder con máis do 24% de cota de mercado. Pertencemos ao grupo francés Elior desde o ano 2001, temos presenza mundial en 16 países e unha facturación próxima aos 6000 millóns de euros, o que nos permite crecer aproveitando as virtudes dunha das multinacionais máis recoñecidas do sector a nivel mundial.

Gústanos traballar ofrecendo un servizo próximo e personalizado, orientado a ofrecer a máxima calidade aos nosos clientes e consumidores finais. Para iso, contamos con máis de 20.000 empregados distribuídos por 25 oficinas, 5 delegacións de venda automática e 14 cociñas centrais repartidas por toda España. Os nosos segmentos de actividade son: educación, empresas, sanidade, residencias da terceira idade e venda automática. Na actualidade, en total servimos case 498.000 menús ao día e operamos en máis de 3.050 centros de restauración repartidos por todo o territorio español.

Apostamos polas novas tecnoloxías, como apoio imprescindible para complementar a nosa oferta de xeito global. Deste modo, ofrecemos ao usuario unha experiencia única: poder acceder a toda a información que pon á súa disposición a tecnoloxía para que obteña a cambio a máxima liberdade na toma de decisións sobre o cando, o como ou que elixir, sen restricións nin condicionantes.  

Considerámonos os partners gastronómicos dos nosos clientes como a nós nos gusta chamar a esta relación de servizo. Sabemos o importante que é confiar nun bo restaurador que alimente de maneira sa, equilibrada e adecuada ás persoas que diariamente comen nunha organización, escola, hospital ou residencia. Porque as persoas son o centro do noso negocio e orgullámonos de poder dicir que as alimentamos en todas as etapas da súa vida, de aí o noso lema.

A nosa filosofía é a dunha empresa preocupada pola sostibilidade. Deste xeito, en Serunion guiámonos por catro principios básicos que marcan o noso día a día: fame cero, saúde e benestar, traballo decente e produción e consumo responsable. Así é como nos gusta traballar, xerando un equilibrio necesario entre todas as partes implicadas.

Espero que gocen da mellor experiencia en calquera dos nosos restaurantes repartidos por todo o país, da man das persoas que diariamente colaboran neles e que engrandecen a esta compañía.

Cordialmente,

 

Antonio Llorens Tubau Presidente e Director Xeral de Serunion

Antonio Llorens Presidente Serunion

Antonio Llorens Tubau

Presidente e Director Xeral de Serunion


Antoni Llorens conta cunha experiencia de máis de 25 anos no sector da restauración colectiva e ocupou varios cargos de responsabilidade en Serunion, onde comezou como conselleiro delegado. Desempeñou tamén dentro da compañía os cargos de conselleiro xeral de Áreas e vicepresidente.

Enxeñeiro Industrial pola Universidade Politécnica de Catalunya, Llorens posúe tamén un máster do IESE.

O presidente e director xeral de Serunion é tamén presidente da Federación Española de Restauración Social (FEADRS), presidente de RESTAURAMA (Salón da Feria Alimentaria) e membro do Comité de Dirección de Alimentaria 1998, así como presidente da Fundación Prevent. Ademais, é patrón da Fundación Banco dos Alimentos e da Fundación Oncoloxía Infantil Enriqueta Villavecchia.