Antonio Llorens Tubau

Serunion konpainiaren Lehendakaria eta Zuzendari Nagusia

Zuzendariaren gutuna Serunion konpainiaren Lehendakaria eta Zuzendari Nagusia

 

Serunion 1990ean sortu zen ostalaritza konpainia bat da eta, sektorean ia hiru hamarkada eman ondoren, buruzagi bilakatu da merkatuaren kuotaren %24 baino gehiagorekin.  Frantziako Elior taldekoak gara, 16 herrialdetan lan egiten dugu eta 6000 milioi euro inguru fakturatzen ditugu. Horri esker, hazten jarraitzeko aukera dugu mundu mailan gehien nabarmendutako multinazionaletako bat izatearen bertuteak aprobetxatuz.

Lan egiten gustatzen zaigu, gertuko eta pertsonalizatutako zerbitzua eskainiz, amaierako bezeroei eta kontsumitzaileei gehienezko kalitatea eskaintzeko helburuarekin. Horretarako, 20.000 langile baino gehiago ditugu 23 bulegoetan, 5 vending ordezkaritzatan eta Espainia osoan zehar banatutako 15 sukalde zentraletan banatuta. Hauek dira gure jarduera segmentuak: hezkuntza, enpresak, osasuna, hirugarren adineko egoitzak eta vending. Gaur egun, guztira, 495.000 menu inguru zerbitzatzen ditugu eta ostalaritzako 3.000 zentro baino gehiagoetan aritzen gara, Espainia osoan zehar.

Teknologia berrien aldeko apustua egingo dugu, gure eskaintza modu orokorrean osatzeko ezinbesteko laguntza gisa. Horrela, erabiltzaileari esperientzia ezin hobea eskaini diezaiokegu, teknologia eskura jartzen dion informazio guztia eskuratu dezake, horren ordainean, noiz, nola eta zer askatasun askoz erabaki ahal izateko.  

Bezeroen partner gastronomikotzat jotzen ditugu geure buruak, zerbitzu erlazio honi horrela deitzea gustatzen baitzaigu. Jakin badakigu oso garrantzitsua dela, egunero enpresa, eskola, ospitale edo egoitza batean jaten dutenak modu osasuntsuan, orekatuan eta egokian elikatuko dituen ostalari on batekiko konfiantza izatea. Pertsonak gure negozioaren muina direlako eta oso harro gaude bizitzaren etapa guztietan elikatzen ditugula esan dezakegulako, hortik dator gure goiburua.

Gure filosofia jasangarritasunak kezkatzen duen enpresa batena da. Horrela, Serunion konpainian gure egunerokotasuna markatzen duten oinarrizko lau printzipio ditugu jarraibide: goserik ez, osasuna eta ongizatea, lan duina eta ekoizpen eta kontsumo jasangarria. Horrela gustatzen zaigu lan egitea, inplikatutako alderdi guztien artean beharrezko oreka sortzen.

Espero dugu esperientziarik hoberenaz gozatzeko aukera izatea herrialde osoan zehar banatutako gure edozein jatetxetan, egunero horiekin lankidetzan aritzen diren eta gure konpainia handitzen dutenen eskutik.

Atseginez,

 

Antonio Llorens Tubau Serunion konpainiaren Lehendakaria eta Zuzendari Nagusia

Antonio Llorens Presidente Serunion

Antonio Llorens Tubau

Serunion konpainiaren eta zuzendari nagusia


Antoni Llorens jaunak 25 urtetik gorako esperientzia dauka ostalaritza kolektiboko sektorean eta Serunion konpainiak erantzukizuneko hainbat karguren jabe izan da, non kontseilari ordezkari gisa hasi zen. Konpainiaren barruan Sailetako kontseilari nagusi eta lehendakariorde aritu da ere.

Industria Ingeniaritza da Kataluniako Unibertsitate Politeknikoaren eskutik eta IESE institutuaren eskutik eta baita MBA bat ere.

Serunion konpainiaren lehendakaria eta zuzendari nagusia izateaz gain, honako hauek ere bada: Gizarte Ostalaritzarako Espainiako Federaziaren (FEADRS) lehendakaria, RESTAURAMAko lehendakaria (Elikadura Azokako Aretoa) eta 1998ko Elikadura Zuzendaritzako Batzordekidea eta baita Prevent Fundazioaren lehendakaria ere. Horrez gain, Elikagaien Bankuko Fundazioaren eta Enriqueta Villavecchia Hau Onkologia Fundazioaren patronoa da.