Skip to main content

Serunion Restaurantes, mundu-mailako esperientzia berritzailea

Serunion Restaurantesen lehentasuna da etengabeo hobetzea mahaikidearen esperientzian eta horretarako zerbitzuaren kalitate gorenaren, bikaintasunaren eta berrikuntzaren aldeko apustua egiten da.

Bezeroen neurriko sukaldaritza-proposamenak

Enpresako jatetxe baten helburu nagusia bere langileen asebetetzea ziurtatzea da eta horretarako fokua jartzen dugu gure mahaikidean. Irtenbide berritzaileak eskaintzen ditugu erabiltzaileen behar eta itxaropenetara egokitzeko, egunero esperientzia osoa bizi dezaten eta elikadura orekatua, zaporetsua eta osasuntsuari esker zaintzen ditugun bitartean goza dezaten.

Tamainak, kulturak ordutegiak edo eremu geografikoa enpresa bakoitza desberdina eta bakarra egiten duten ezaugarrietako batzuk dira. Konpainiak osatzen dituzten pertsonak ere desberdinak dira gustuan, ohituretan eta elikadura-beharretan. Serunion Restaurantesen gastronomia-proposamen egokiena prestatzen dugu erakunde bakoitzaren beharren arabera.

Mahaikidearen esperientzia hobetzen

Teknologia berriak dira Serunion Restaurantesen apustu handia, eta mahaikidearen esperientziaren kudeaketa integralean arreta jarriz hori hobetzea du helburu hasieratik mahaian esertzeko unera arte. Eta kontuan izanik konpainia bakoitza desberdina dela, bere tamaina, kultura, ordutegiak, edo kokalekuagatik, gure menuak ere desberdinak dira baina beti helburu berean oinarrituz: mahaikidearen ongizatea.

Etengabe lan egiten dugu gure sukaldeko eskaintza eta gure zerbitzua hobetzeko, erabiltzailea etxean bezala senti dadin. Hori lortzeko, gastronomia-eskaintza berritzailea eta funtzio anitzekoak eta erosoak diren sukaldaritza eremuak eta balio erantsiko zerbitzu guztiak eskaintzen ditugu, jatordua esperientzia erabat gogobetegarria izan dadin.

serunion-restaurantes-chef-entregando-plato-horizontal

Elikadura berritzaile eta osasuntsua

Zuzen jateak eragin baikorra du gure lan egiteko moduan: estres koadro baxuagoekin lotzen da eta produktibitatea hobetzen du beharrezko energia ematen diguten elikagaiak emanez. Elikagaien aukeraketa arduratsua eta beharrezko kopuruen kontsua bi alderdi gakoak dira.

Enpresak xehetasunera arte zaintzea eskaintzen duen gastronomia-eskaintza jangelan positiboki eragiten du langileen osasunean eta baita haien motibazio eta lan-gaitasunean: jangelako ongizatea lanpostuan transmititzen da.

Serunion Restaurantesen adituak diren sukaldari eta nutrizionistak ditugu menuak diseinatzeko, eta horiek erakundeen elikagai-beharretara egokitzen dituzte aukera berritzaile eta osasuntsuen sorta zabala eskainiz, self-service lerrotik haratago. Prestatzen ditugun gastronomia-proposamenak uztartu egiten dituzte tradizioa eta berrikuntza, elikadura anitz eta orekatua eskainiz.

  • Bikaintasuna bilatzen dugu prozesu osoan: lehengaien kalitatean, ekoizpenean, errezeta-liburu tradizionalean, sukaldeko teknika berriak aplikatuz eta merkatuko joera berriak jarraituz, eta hobetuz mahaikide mota guztien itxaropenak asebetetzeko.
  • "FOOD 4U" izeneko berrikuntza eta hobetze programa dugu, sukaldaritzan dugun esperientzian eta hiritarra, osasuntsua, tradizionala eta kosmopolita den eskaintza garatzeko apustuan oinarritua.
  • Gure irtenbideak enpresen lan-erritmo desberdinetara egokitzen dira, eguneko une guztietarako gastronomia eskaintza eskainiz: gosariak, hamaiketakoak, bazkariak, afariak, zerbitzu bereziak, coffee breaks, cateringak.
serunion-restaurantes-chef-preparando-ejecutivos

Espazio erosoak

Serunion Restaurantesen badakigu hobeto jateak eragin egiten duela langileen ongizatean eta produktibitatean. Atseden hartzeko eta lankideekin erlazionatzeko espazio bat izatea funtsezkoa da lanegunarekin aktiboki eta iraunkortasunez jarraitzeko.

Enpresen neurrira egindako jatetxeak sortzen ditugu, haien beharretan, haien lan-erritmoan eta haien kulturan oinarrituz. Edozein espaziotara egokitzen gara, pertsonalizatutako proiektua diseinatuz, bezeroaren irudia eta ADNa integratuz jatetxearen elementu bakoitzean.

Enpresako jatetxea erosoa eta modernoa den leku bat bilakatzea, non erabiltzaileak deskonekta dezakeen eta lasaitasun une batez goza dezakeen, ez da soilik diseinu kontu bat. Serunion Restaurantesen berrikuntza gaitasunak aukera ematen dio bezeroari zerbitzua arintzeko beharrezko tresnak eta espazioaren funtzionaltasuna izateko sektoreko azken aurrerapen teknologikoen bitartez.

Gainera, Serunion Resturantesek giza-talde handia du, zeinak duen esperientziarekin eta prestakuntza maila altuarekin, zaindu egiten dute erabiltzailearen esperientziaren hobetzea zerbitzuaren prozesu osoan.

Gure sukaldaritza-markak:

  • Meetropolitan. Hiritarra, kosmopolita eta modernoa, hiru arrazoi horien bitartez jatetxe honek ez ditu epel utziko zure langileak.
  • Merkatu gastronomikoa. Eman buelta enpresako jatetxearen ideia tradizionalari tradizioa eta modernitatea leku berean uztartuz.
  • Bites. Eskaintza osasuntsu, fresko eta zaporetsu honek munduko sukaldeak gure plater klasikoenekin konbinatzen ditu modu gozoan eta harrigarrian.
  • L.’Atelier. Mediterraneo hutsa. Bere berotasun, freskotasun eta hurbiltasun osoarekin.
  • World Street. Aparkatu Food Truck dibertigarri eta modernoa zure instalazioetan
Gure sukaldaritza markak
serunion-restaurantes-espacios-comfortables-barra-bar-bombillas

Balio erantsiko zerbitzuak

TimeChef, Serunion Restaurantesen aplikazio esklusiboa da eta hori erabiliz jatetxearen zerbitzuetara sar zaitezke edozein lekutatik eta eguneko edozein ordutan; horrek erabat aldatu du mahaikidearen esperientzia. Aplikazio mugikor horrek komunikazio bide nagusia bilakatu nahi du Serunion Restaurantes eta enpresako jangeletako erabiltzaileen artean.

TimeChefek mahaikidearekiko harremana digitalizatzea ahalbidetzen du enpresako jatetxearekin erabiltzaile bakoitzaren beharretara egokitutako interakzioa eskainiz, arinago eta osoagoa. Edozein gailu mugikorren bitartez hurrengoa egin dezakezu:

  • Eguneko menua ezagutu eta platerren nutrizio-informazio guztia eta alergenoak.
  • Zentroan garatzen diren ekintza eta promozioak ezagutu; hala nola, dastatzeak, jardunaldi gastronomikoak edota tailerrak.
  • Online eskaerak egitea to take away.
  • Mahaia erreserbatzea.
  • Ilaran dauden kide kopurua eta itxarote-denbora jakin People Counter teknologiaren laguntzaz.
  • Eskatu zerbitzu bereziak.
  • Erabiltzaile bakoitzarentzako eremu pertsonala izatea.
  • Asebetetze-inkestak egitea.
time chef eus

WEB Serunion Restaurantes

Ezagutu aukeren mundu bat bezeroentzako gure inguru online pribatutik.

Serunion Restaurantes