Qui som?

1990

El mes de juny es constitueix Serunion a Madrid, com a resultat de la fusió de cinc empreses de restauració col·lectiva: Arusa, Sercosa, Cofimok, Hotelcosa i Serhoval.

1991

Signem el nostre primer contracte amb una gran empresa: el Banc d'Espanya.

1993

Establim la nostra seu a Barcelona i signem el nostre primer contracte amb una clínica: Clínica Cyclops.

1998

Serunion comença a operar a Portugal.

1999

Iniciem l'activitat de la nostra divisió de venda automàtica.

2001

Ens integrem al Grup Elior, multinacional francesa especialista en restauració col·lectiva, líder a França, amb seu a París i que opera a tretze països.

2007

Posada en marxa de la línia freda, cosa que va suposar una important innovació en el mercat espanyol, on aquest sistema no estava gaire implantat, al contrari que a la resta d'Europa. A més a més, aquest fet va permetre la professionalització del sistema de producció del menjar i la possibilitat de proveir més comensals.

Singularis, el nostre servei d'àpats d'autor, comença la seva activitat a través del seu primer client: el Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

2010

El volum de facturació assolit aquest any (336 milions d'euros) ens converteix en l'empresa de restauració col·lectiva líder del mercat per volum de facturació.

2012

Posem en funcionament el nostre Servei d'Atenció Domiciliària, aportant un important valor social a la nostra marca.

El 2012 també incorporem a la nostra companyia Alessa, una empresa important del sector de la restauració, amb una destacada presència en el sector de la gent gran, i Gustauria, un centre especial de treball sense ànim de lucre que integra persones amb discapacitat en el sector de la restauració.

2013

Ens iniciem en el servei de restauració a bord a través de la consecució del concurs de Renfe-Ferrovial.

2014

El Grup Elior surt a la borsa (Euronext de París).

2015

La cuina de Serunion a Vigo obté la certificació de qualitat ISO 22000, que avala les màximes garanties de seguretat alimentària.

Presentem el primer llibre infantil per fomentar hàbits de vida saludables entre els més petits.

2016

La cuina central de Serunion a Màlaga, primer centre de restauració col·lectiva d'Espanya a rebre la certificació de plats 100% ecològics.

Serunion creix un 6,6% gràcies a la diversificació del negoci.

Creem un nou concepte de cafeteria Daily Break per a hospitals.

El Grup Elior llança el seu Positive Foodprint Plan per deixar una petjada positiva al planeta.

Llancem un nou model de màquines de venda automàtica que incentiva el reciclatge de llaunes de beguda.

2017

Presentem U, un nou concepte de cafeteria per a universitats.

Inaugurem Meetropolitan, un nou concepte de restaurant per a empreses.

El volum de facturació assolit el 2016 és de 445 milions d'euros.

2018

Primera empresa del sector certificat en sostenibilitat i RSC.

Ens incorporem a la Fundació Espanyola de la Nutrició.

El volum de facturació assolit el 2017 és de 469 milions d'euros.