Nortzuk gara?

Nortzuk gara?

1990

Ekainean Serunión Madrilen sortzen da, sukaldaritza kolektiboko 5 enpresen fusioaren emaitza gisa: Arusa, Sercosa, Cofimok, Hotelcosa eta Serhoval.

1991

Gure lehen kontratua sinatzen dugu enpresa handi batekin: Espainiako Bankua.

1993

Gure egoitza Bartzelonan ezartzen dugu eta gure lehenengo kontratua sinatzen dugu klinika batekin: Clínica Cyclops.

1998

Serunión lanean hasten da Portugalen.

1999

Gure vending dibisioaren jarduera martxan jartzen dugu.

2001

Integratu egiten gara Grupo Eliorera, sukaldaritza kolektiboan espezialista den multinazional frantziarra, Frantziako liderra dena, bere egoitza Parisen duena eta 13 herrialdetan lan egiten duena.

2007

Lerro hotzaren martxan jartzea, zeinak berrikuntza handia suposatu zuen Espainiako merkatuan non sistema hori ez zegoen oso ezarrita Europako gainontzeko herrialdeetan ez bezala. Gertaera horrek gainera janariaren ekoizpen-sistemen profesionalizatzea eragin zuen eta mahaikide kopuru handiagoari hornitzeko aukera ere bai.

Singularis, gure autore-cateringak bere jarduera hasten du Bartzelonako Liceuko Gran Teatre delarik bere lehen bezeroa.

2010

Urte horretan lortutako fakturazio-bolumenak (336 milioi euro) merkatuko sukaldaritza kolektiboko enpresa liderra bilakatzen gaitu, fakturazio-bolumenari dagokionez.

2012

Martxan jartzen dugu gure etxez etxeko laguntza zerbitzua balio sozial garrantzitsua gehituz gure markari.

Horretaz gain, 2012an Alessa gehitzen dugu gure konpainian, sukaldaritza sektoreko enpresa garrantzitsua, helduen sektorean presentzia handia duena, eta Gustauria, irabazi-asmorik gabeko lan-zentro berezia, desgaitasuna duten pertsonak integratzen dituena sukaldaritzako sektorean.

2013

Ontziko sukaldaritza zerbitzuari hasiera ematen diogu Renfe-Ferrovial lehiaketa lortzearen ondorioz.

2014

Grupo Elior burtsan ateratzen da (Parisko Euronext).

2015

Vigoko Serunionen sukaldaritzak ISO 22.000 kalitate-ziurtagiria lortzen du, elikadura-segurtasuneko berme handienak ziurtatzen dituena.

Haurrentzako lehenengo liburua aurkezten dugu txikienen artean bizi-ohitura osasuntsuak sustatzeko.

2016

Malagako Serunioneko sukalde zentrala Espainiako sukaldaritza kolektiboko lehen zentroa da plater % 100 ekologikoen ziurtagiria jasotzen.

Serunion % 6,6 hazten da negozioaren dibertsifikazioari esker.

Ospitaleentzako "Daily Break" izeneko kafetegi-kontzeptu berria sortzen dugu.

Grupo Eliorek Positive Foodprint Plana argitaratzen du lurrean aztarna positiboa uzteko.

Vending makinen eredu berria argitaratzen dugu, zeinak edarien laten birziklapena sustatzen duen.

2017

"U" aurkezten dugu, unibertsitateentzako kafetegia-kontzeptu berria.

"Meetropolitan" inauguratzen dugu, enpresentzako jatetxe-kontzeptu berria.

2016an lortutako fakturazio-bolumena 445 milioi eurokoa da.

2018

Iraunkortasunean eta RSCn ziurtatutako sektoreko lehen enpresa.

Elikaduraren Espainiako fundazioaren kide egiten gara.

2017an lortutako fakturazio-bolumena 469 milioi eurokoa da.