serunion-chef-cocinero-plato

Qui som

Qui som

Som una empresa de restauració col·lectiva amb més de 30 anys d'experiència en el sector i líder en el mercat. Des del 2003 pertanyem al Grup Elior, líder mundial en restauració, serveis i concessions que opera a quinze països.

La confiança dels nostres clients i l'eficàcia de la feina diària de vora 20.700 professionals ens permet estar presents a 3.050 centres i atendre diàriament més de 500.000 comensals a les escoles, les empreses, els hospitals i els centres de la tercera edat.

La nostra missió

Ser el restaurador de referència, oferint l'experiència gastronòmica més completa i innovadora del sector.

Els nostres valors

  • Reconeixement al treballador

Imprescindible per a l'èxit de qualsevol organització. Cerquem el creixement rendible de la companyia per poder premiar els nostres empleats i desenvolupar oportunitats de carrera professional.

  • Fidelitat

Com a part del nostre ADN i de la nostra preocupació constant. La fidelitat del client depèn de la satisfacció del consumidor, per això canviem el nostre enfocament de B2B (Business to Business) a B2C (Business to Consumer).

  • Innovació

Crucial per a l'obtenció dels nivells de prestació i de resultats més alts. La innovació digital és l'eix central del canvi d'enfocament de la companyia.

  • Excel·lència operacional

Clau per obtenir el rendiment i els resultats a partir de la cooperació. Enfoquem i capitalitzem les nostres forces per accelerar i obtenir un creixement rendible.

  • Responsabilitat

Tant individual com col·lectiva, compartida amb tots els grups d'interès. Assumim la nostra responsabilitat davant dels clients, consumidors, proveïdors, col·laboradors i treballadors.

 

serunion-quienes-somos-valores-serunion-elior-group
serunion-camareros-hombres-mujeres

La nostra història

En 30 anys de trajectòria, pas a pas, hem esdevingut l'empresa líder del sector de la restauració col·lectiva a Espanya.

Voleu saber com ho hem aconseguit?

Coneixeu la nostra història

Delegacions Serunion

La nostra xarxa de 23 oficines, 7 delegacions de venda automàtica i 16 cuines centrals ens permet oferir als nostres clients un servei de proximitat de cap a cap de la península Ibèrica.

On som?

mapa-delegaciones

Patrons de la Fundación Española de la Nutrición

Estem adherits a la Fundación Española de la Nutrición (FEN), la màxima autoritat a Espanya en el camp de la nutrició. Amb aquesta col·laboració, ens hem convertit en el patró de l'organisme especialitzat en restauració col·lectiva.

PER SABER-NE MÉS

FEN-Serunion