serunion-camareros-hombres-mujeres

Seguretat, salut i benestar laboral

El nostre compromís amb la prevenció de riscos laborals

Serunion té com a objectiu primordial garantir la seguretat i la salut tant dels seus treballadors com dels seus clients, proveïdors o de qualsevol persona que pugui interactuar amb l'organització.

Per fer-ho, la companyia estableix els principis bàsics següents:

  • Desenvolupar i implantar un sistema de gestió de la prevenció adequat i basat en la millora contínua.
  • Proveir a l'organització dels recursos necessaris per poder dur a terme tota l'activitat preventiva.
  • Promoure la integració de la cultura preventiva en tots els nivells de l'organització.
  • Fomentar la participació de tot el personal de la companyia en la promoció de la seguretat i la salut a la feina.
  • Exigir el respecte i el compliment de totes les normes, les responsabilitats i els procediments, i també el compliment dels requisits legals aplicables o que l'organització subscrigui, relacionats amb la prevenció de riscos laborals.
  • Establir els cursos necessaris d'intercanvi d'informació i de cooperació entre el nostre personal, els nostres clients i els nostres proveïdors.

Tal com indiquem en la nostra adhesió a la Declaració de Luxemburg, contribuïm al desenvolupament sostenible i al progrés social mitjançant el foment de la salut i del benestar al lloc de treball dels nostres col·laboradors. A través d'un sistema de gestió basat en l'excel·lència, Serunion no tan sols pretén evitar possibles riscos per a la salut en l'entorn directe dels seus col·laboradors, sinó que també aposta per fomentar el concepte de vida saludable. La millora contínua, la formació i la igualtat d'oportunitats entre els diversos col·lectius que componen la societat actual estan fortament implantades en la nostra política i estratègia.

Per tot plegat, el nostre sistema de gestió està certificat amb la norma internacional OHSAS 18001 a través d'Audelco, certificadora acreditada per l'ENAC, i disposa dels recursos humans i materials adequats basats en la innovació i l'excel·lència operativa per aconseguir els objectius fixats.

serunion-cocinera

T'agradaria treballar amb nosaltres?

Estem compromesos amb el desenvolupament de les teves habilitats i del teu potencial. Si creus en la innovació i sents passió pel servei, volem comptar amb tu.

Sigui quin sigui el teu nivell d'experiència, de ben segur que hi haurà un lloc per a tu entre les nostres ofertes de feina.

 

Uneix-te a nosaltres