serunion-soluciones-singularis-mantel-cubiertos-servilleta

Solucions Singularis

Farem que el seu esdeveniment sigui un dia inoblidable.

Esdeveniments que llueixen amb llum pròpia

Un sopar de gala, un original esmorzar, un show cooking o qualsevol esdeveniment gastronòmic seran la raó per la qual ens esforçarem per tenir cura del detall més mínim, personalitzant l'esdeveniment i aportant-hi valor afegit. Un únic interlocutor gestionarà tota l'organització.

Cerquem l'èxit en la singularitat, oferint un assessorament integral. Seran els nostres serveis complementaris a la restauració els que faran que l'esdeveniment sigui únic. A Singularis no deixem res a l'atzar: orquestrem tots els processos per garantir la màxima qualitat en el millor ambient.

Servei gastronòmic d'espais singulars

Servei gastronòmic d'espais singulars. Disposem en exclusiva de la gestió integral del servei de restauració en espais emblemàtics de tota la geografia espanyola.

Entre alguns dels nostres principals clients hi ha el Teatre Nacional de Catalunya, el Palau de la Música Català, el World Trade Center de Barcelona, el Palau de Congressos de Baluarte (Pamplona), el restaurant 300 del BornFCBarcelona, l'Auditori de Barcelona i RiojaForum (La Rioja), entre d'altres.

serunion-singularis-espacios-singulares-dinar-teatre-liceu

Servei d'àpats per a esdeveniments corporatius

Servei d'àpats per a esdeveniments corporatius. Proposem experiències gastronòmiques inoblidables en què fem brillar la imatge corporativa del client, convertida en la protagonista de la vetllada.

serunion-singularis-evento-corporativo-luces

Servei d'àpats per a esdeveniments privats

Amb la màxima discreció i professionalitat, gestionem els seus esdeveniments privats i convertim el seu dia especial en un esdeveniment inoblidable. Tenim cura de tots els detalls i ens adaptem als espais i a les realitats de cada celebració.

serunion-singularis-eventos-privados-mujeres-riendo

Servei d'àpats per a casaments

És un dia molt especial i ens encarregarem de convertir els seus somnis en realitat. Els nostres espais singulars seran el restaurant perfecte. Tenim cura de cada detall per aconseguir una experiència única i memorable.

Contacteu amb Serunion

serunion-singularis-eventos-bodas-tnc