serunion-empleo-valores-infografia-sushi

Els nostres valors parlen de nosaltres

Si t'identifiques amb aquests valors i vols ser part d'aquest projecte, t'animem a unir-te al nostre equip de professionals.

Reconeixement dels treballadors

Indispensable per a l'èxit d'un grup de serveis. Apostem pel creixement dels nostres empleats i per obrir-los perspectives professionals.

serunion-empleo-valores-reconocimiento-trabajadores

Fidelització

És l'eix principal del nostre ADN i dels nostres reptes diaris. Tenim molt en compte que la fidelització depèn abans de tot de la satisfacció dels comensals.

serunion-empleo-valores-fidelizacion

Innovació

Estem convençuts que el sector digital serà clau en l'evolució de la nostra empresa, encara que la innovació no sigui necessàriament digital.

serunion-empleo-valores-innovacion

Excel·lència operacional

Vital per a l'eficiència i els resultats, es basa en la cooperació. Hem de centrar-nos en les nostres forces per accelerar i generar un creixement constant.

serunion-empleo-valores-excelencia -operacional

Responsabilitat

Individual i col·lectiva alhora, compartida per totes les parts implicades. Tenim una responsabilitat davant els nostres proveïdors, comensals, clients, accionistes, socis i empleats.

serunion-empleo-valores-responsabilidad
serunion-educa-niña-espalda-monitora

Comparteixes aquests valors?

Els nostres valors es reflecteixen en la nostra feina diària, en el tracte amb els companys i en el servei que dispensem al client.


Si t'identifiques amb aquests valors i vols formar part del nostre projecte, t'animem a unir-te al nostre equip de professionals i a ajudar-nos a continuar sent una companyia basada en l'excel·lència.


T'hi esperem!

Aplica