Skip to main content

Kalitatearekin konprometituak

Lan egiten dugu egunero gure jardueraren alderdi guztiak hobetzen erabiltzaileak ahalik eta esperientziarik onena izan dezan.

Gure kudeaketa sistema intregratua

Kalitatea faktore estrategikoa da gure bezeroen lehiakortasun eta asebetetzerako, eta horregatik, kalitate-sailean egunero lan egiten dugu eskaintzen ditugun zerbitzuen etengabeko hobetzea lortzeko. Konpainian badakigu kalitatea ez dela lehengai batera mugatzen, baizik eta gure prozesu guztiak barne hartzen dituela eta horiei guztiei aplikatu behar zaiela. Horregatik, gure sistemak ikuspegi orokorra du, zeinak konpromisoa duen elikadura segurtasunarekin, kalitatearekin, ingurumenarekin, laneko segurtasun eta higienearekin eta gizarte-erantzukizun korporatiboarekin, gure sistema integratuaren politikak jasotzen duen moduan.

Deskargatu gure kalitate politika
serunion-nosotros-comprometidos-calidad-sistema-integrado-gestion-cocinero

Elikadura-segurtasuna eta kalitatea

Gure helburu nagusietako bat da prestatutako elikagai guztien segurtasuna eta higienea bermatzea eta horien kontsumoaren ondorioz eratorritako edozein arrisku posible prebenitzea. Hori lortzeko, aplikazioko higiene-araudiak hartzen dira kontuan (indarrean dagoen elikadura-legeria, APPCC sistemak) eta baita ospe handiko arauak ere. Horren adibide dira gure ISO 9001 eta ISO 22000 ziurtagiriak.

serunion-compromiso-calidad-cocinero-removiendo-olla-camisa-negra

Gure helburuak

Gure helburuak konpainiaren marko estrategikoaren barruan finkatzen dira eta hurrengoan ardazten dira:

  • Kalitatezko produktuak zerbitzatzea, gehienezko elikadura-segurtasunarekin eta gure mahaikideei elikadura osasuntsurako aukera emanez, lehengaiei eta parte hartzen duten prozesuei kontrol zorrotzak aplikatuko zaizkiela bermatuz.
  • Gure prozeduren egokitzapenean etengabeko hobetze-protokoloa jarraitzea ingurumen eragin positiboa emateko gure jardueraren garapenean.
  • Garapen iraunkorrari laguntzea, kontuan hartuz gure interes taldeen beharrak eta aukerak.
serunion-nosotros-comprometidos-calidad-innovacion-objetivos-cocina-manager-cocinero

Ingurumena

Kudeaketa sistema integratuaren barruan, lortu beharreko helburuen artean funtsezko oinarri gisa finkatzen da ingurumenaren babesa. Ingurumenaren zainketa enpresako taldeko kide bakotzak egin beharreko funtzioa da. Badakigu gure jarduera egitean negatibo edo positiboki eragin dezakegula ingurumenean eta horregatik jaso dugu ingurumen-jardunbide egokien sorta bat gure ingurumen-gidan.

Gure neurriak hurrengoan oinarritzen dira:

  • Baliabideen kontsumoa kontrolatzea (ura, argia eta gasa) bai ordezkaritzetan zein gure zentro eta sukalde zentraletako bakoitzean.
  • Hondakinak eta horien eragina murriztea. Hori dela eta sustatu egiten dugu bereizketa eta birziklatzea.
  • Gure bezeroekin kolaboratzea aurrezteko, iraunkorrak eta gure ingurua babesten duten neurriak ezartzeko.
Iraunkortasunarekin konprometituak
serunion-nosotros-compromiso-calidad-innovacion-medioambiente

Laneko segurtasun, osasun eta ongizatea

Serunionen helburu behinena bere langile, bezero, hornitzaile edo erakundearekin harremana izan dezakeen edonorren segurtasuna eta osasuna bermatzea da.

Gure segurtasun eta ongizate politika
serunion-comprometidos-calidad-riesgos-laborales-mujer-cocinero