Skip to main content

Restauración a bordo

Viaxe sen renunciar ao sabor dunha gastronomía de calidade.

A mobilidade das persoas é unha realidade á que a restauración tamén se debe adaptar.

En Serunion producimos para o noso cliente Ferrovial, xestor dos servizos de restauración en trens de Alta Velocidade Española (AVE), as propostas gastronómicas que se serven na clase preferente a bordo dos trens AVE, das que gozan miles de pasaxeiros cada día.

Contamos coa colaboración dos irmáns Javier e Sergio, os irmáns Torres, cociñeiros recoñecidos coa estrela Michelin, que nos asesoran na elaboración dos menús de a bordo, para que poidamos ofrecer e achegar a alta gastronomía aos viaxeiros. Unimos os nosos coñecementos e profesionalidade para proporcionar unha experiencia gastronómica diferente e de alta calidade.

Quere saber máis sobre este ou outros servizos?

Se desexa recibir máis información sobre os nosos servizos, non dubide en pórse en contacto co noso equipo.
Asesorarémolo/a e resolveremos as cuestións que nos propoña.

Contacte con nosotros
serunion-ave-hermanos-torres-michelin