serunion-empleo-podemos-ofrecerte-cocinera

Descobreix què podem oferir-te

Donem la benvinguda al talent en les seves múltiples facetes. Troba la posició que millor encaixa amb el teu perfil professional.

Cap de cuina

Et veus treballant en una cuina d'un centre o en una cuina central? T'imagines sent el responsable de fer la planificació i l'organització del servei, i també dels teus propis equips? Si disposes de coneixements amplis de gastronomia i experiència en restauració d'alt nivell, t'hi esperem!

Aplica - nova finestra

Me gusta hacer de mis recetas una explosión de sabor

Monitor/a

T'agradaria treballar amb nens/es en un dels nostres col·legis per aportar-los els conceptes bàsics d'una alimentació sana i equilibrada?

Si tens el títol de monitor/a i vols adquirir experiència, aquesta és la teva oportunitat!

Aplica - nova finestra

Me gusta sonreir en todos los idiomas

Cap d'àrea

T'agradaria gestionar una zona amb un grup de centres com si fos el teu propi negoci, liderar un projecte, animar l'equip i gestionar un compte de resultats?

Si tens experiència en restauració col·lectiva, ets un/a #professionalfoodlover i estàs acostumat/ada a la gestió d'equips i de centres de treball, aquest és el teu lloc!

Aplica - nova finestra

Me gusta digitalizar todas las salsas

Tècnic/a en seguretat alimentària

Tens experiència en qualitat i seguretat alimentària? Voldries assessorar tots els nostres centres, empleats i clients? A Serunion estem cercant persones com tu.

Uneix-te al nostre equip de qualitat!

Aplica - nova finestra

Me gusta digitalizar todas las salsas

Serveis corporatius

En els nostres serveis corporatius de Barcelona i Madrid tenim departaments de suport al negoci: nutrició, innovació, excel·lència operacional, compres, logística, màrqueting i comercial, qualitat, sistemes i organització, atenció al client, finances i recursos humans.

Si comparteixes la nostra passió i els nostres valors, uneix-te a nosaltres!

Aplica - nova finestra

Me gusta digitalizar todas las salsas